Odlično odjevene djevojke i žene koje uljepšavaju centar Zagreba uvijek nas modno inspiriraju svojim street style uspješnicama. No, ne zaboravljamo ni na ukusno i trendi odjevene muškarce

Lijepo odjevene djevojke i žene koje prolaze središtem Zagreba uvijek imaju svu našu pažnju, ali u našim street style pričama mjesta ima i za muškarce. A školski primjer urbane jesenske kombinacije pokazao nam je kuler koji je u društvu zgodne brinete u minici prošetao zagrebačkom Ilicom.

Školski primjer urbane jesenske street style kombinacije pokazao nam je kuler koji je u društvu zgodne brinete u minici prošetao zagrebačkom Ilicom

Njegova street style kombinacija odisala je jednostavnošću, ali jedan komad potpuno ju je podigao. U crnom od glave do pete, poderane traperice kombinirao je uz tenisice, pulover i uvijek efektnu kožnatu jaknu, odjevni predmet koji žene obožavaju vidjeti na muškarcima.

Ovakva ležerna urbana kombinacija istaknula je karakter simpatičnog mladića koji se ležerno nasmiješio našem fotografu kao i njegova šarmantna pratiteljica.

U foto galeriji pogledajte i druge urbano odjevene muškarce iz centra Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju