Tamnokosa mlada žena koja se zatekla na zagrebačkom Cvjetnom trgu vrlo je lako privukla pažnju svojom lijepom street style kombinacijom. Brojne poglede "zarobio" je i adut ove krasotice na koji bi malo tko ostao hladan

Galerija

Da se s jednostavnošću itekako može postići maksimalan dojam, pokazala je lijepa crnka koja zagrebačkim Cvjetnim trgom nije mogla proći neprimijećeno.

Da je osmijeh najljepši ukras, potvrdila je i street style crnka koja se zatekla na zagrebačkom Cvjetnom trgu

Njezin jednostavni street style pokazao se kao pun pogodak, a "zvijezda" kombinacije svakako je voluminozni tamnoplavi kaput. Odličan odjevni komad ljepotica iz središta Zagreba stegnula je crnim remenom te tako postigla još upečatljiviji stajling. Široka ramena i podvinuti rukavi također su dali specifičan izgled kaputu kakvav bi mnoge žene poželjele u svom ormaru.

Street style je upotpunila crnim trapericama kroja laganog trapeza, crnom torbom s metalnim detaljima i crnom dolčevitom, neizostavnim zimskim odjevnim komadom.

Lice eterične ljepote ukrasila je ružem boje fuksije, a njezin topli osmijeh adut je koji bi mogao otopiti i najtvrodglaviji snijeg i na koji bi malo tko ostao ravnodušan.

U fotogaleriji pogledajte i druge ljepotice koje su u prošlim mjesecima prošetale metropolom i svojim osmijehom uljepšale centar Zagreba.

Street style lijepe crnke sa zagrebačkog Cvjetnog trga - 2
Street style lijepe crnke sa zagrebačkog Cvjetnog trga (Foto: Slaven Janđel)