Nakon kiše uvijek dolazi sunce, a tako je bilo i u ponedjeljak u Zagrebu koji se poslije kišnih oborina u prvoj polovici dana, popodne okupao u suncu. Centar metropole dodatno je razvedrila prezgodna djevojka odjevena u crnu minicu i kožnatu jaknu

Ljepotica iz centra Zagreba nije mogla proći neprimijećeno odjevena u crnu minicu i crnu kožnatu jaknu remenom stegnutom oko struka.

Jesenski street style upotpunila je najlonkama boje kože i crnim gležnjačama na platformu sa zlatnim zatvaračem koji omogućuje da se gležnjače lagano rastvore, a taj detalj pasao je uz zlatne zatvarače na odličnoj jakni naglašenih ramena. Kožnata jakna možda je i najsvestraniji jesenski komad jer se može nositi u bezbroj odjevnih kombinacija.

Od modnih detalja ova ljepotica izabrala je diskretne narukvice i svijetlu torbu s crnim obrubom. Oči je istaknula tamnom šminkom, a putene usnice ružem nježne, neutralne boje. Njena cjelokupna pojava odlična je jesenska street style inspiracija, a ovakav stajling u prvi plan stavio je njene vitke, lijepo građene noge.
 
U foto galeriji pogledajte i druge zgodne dame koje su proteklih dana središtem Zagreba prošetale u minicama i kratkim hlačicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju