I ovoga tjedna dame su uljepšavale vizuru grada svojim zanimljivim modnim igrama. U objektiv našeg fotografa upala je zgodna plavokosa djevojka u jednostavnoj, ali efektnoj ljetnoj kombinaciji


Duga košulja i kratke hlače omiljen su modni duet za brojne dame tijekom ljeta, a njega se ne odriču niti nakon povratka na gradski asfalt.

Preplanula koža vizualno je stanjila i izdužila njene noge, a taj efekt dodatno je podcrtan trendovskim špagericama-platformama u boji koži.

Ova se kombinacija izvrsno sparuje s raznom obućom, a posebice sa cipelama visokih potpetica. Zgodna plavokosa djevojka sa Cvjetnog trga zablistala je u takvom izdanju, te se poslužila dvostrukim ženskim trikom za produživanje figure.

Preplanula koža vizualno je stanjila i izdužila njene noge, a taj efekt dodatno je podcrtan trendovskim špagericama-platformama u boji koži. Riječ je o lukavom potezu koji svaka dama ima u svojem modnom arsenalu.

Zavirite u galeriju i pronađite nekoliko modela lepršavih dugih košulja po uzoru na špicericu iz Zagreba, koji će se nositi tijekom jeseni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju