Ovaj tjedan u Kopenhagenu je održan tjedan mode za jesen/zimu 2022. godine i još jednom pokazao se kao sjajna prilika za pokazivanje zanimljivih street style izdanja.

Galerija Street style izdanje s ulica Kopenhagena - 2 Street style izdanje s ulica Kopenhagena - 4 Street style izdanja s ulica Kopenhagena +10 Street style izdanje s ulica Kopenhagena

Na ulicama glavnog grada Danske uvijek se pokazuje odličan uliČni stil, a ništa drugačije nije bilo ni ove godine pa se i ovaj put Kopenhagenu tepa da ima tjedan mode s najbolje odjevenim gostima na planeti.

Kopehagen se, naime, uvijek pokaže kao prilika za pokazivanje radosnih pa i šarenih modnih kombinacija koje najbolje potvrđuju rečenicu koja se često ponavlja - da je moda igra.

Pored sjajnih neutralnih izdanja, na ulicama danskog glavnog grada ipak su prevladavala izdanja puna boje koja mogu poslužiti kao izvor inpiracije svima koji žele napraviti odmak od "dosadnih" tonova.

Splitski street style Nosi im se bila boja: Zgodne Splićanke sjajno su iskombinirale identičan kaput

Bez da previše duljimo, pozivamo vas da zavirite u našu galeriju i u svijet po mnogima najboljih street style izdanja na planeti. Izdvojili smo njih 15 koja nisu mogla proći nezamijećeno.

Street style izdanja s ulica Kopenhagena Street style izdanja s ulica Kopenhagena (Foto: Profimedia)

Street style izdanje s ulica Kopenhagena Street style izdanje s ulica Kopenhagena (Foto: Profimedia)

Street style izdanje s ulica Kopenhagena Street style izdanje s ulica Kopenhagena (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju