Zgodna plavokosa dama koja je prošla Trgom bana Jelačića u Zagrebu privukla je pažnju našeg fotografa, a njezin street style na prvu nas je osvojio svojom jednostavnom i vrlo nosivom elegancijom. Pokazala je da je crna uz dodatak neutralnih tonova uvijek dobar i nepogrešiv modni odabir.

Galerija Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 1 Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 3 Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 2 +6 Street style dama iz centra Zagreba nosi torbicu brenda Furla

Šarmantna plavokosa žena svoj street style složila je od crne haljine midi dužine koja u gornjem dijelu ima gumbe, dok je donji dio lijepo nabran. Struk je dodatno istaknula tankim smeđe-bež remenom. Preko haljine nosila je crni kaput klasičnog kroja, a crni outfit podigla je obućom i torbicom neutralne nijanse.

Divne čizme bež nijanse nosila je naboranih sara koje su uz midi haljinu sjajno došle do izražaja. Čizme imaju visoku tanku potpeticu, a napravljene su od brušene kože koja dodatno naglašava profinjenost toga modela. Jako nam se sviđa i dvobojna pravokutna torbica talijanskog brenda Furla koju je ova street style dama iz centra Zagreba nosila preko ramena.

Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 2 Njezin street style na prvu nas je osvojio svojom jednostavnom i vrlo nosivom elegancijom (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Decentan zlatni lančić s privjeskom u obliku srca i svjetlucave naušnice dale su malo sjaja modnoj kombinaciji, a crveni lak na noktima dozu ženstvenosti.

"Zgužvane" čizme crnke iz Zagreba koje izgledaju divno uz skinny traperice i mini haljine Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 3 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 5 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 1 +6 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 2

Street style dame s Trga bana Jelačića nadahnuo nas je da u trgovinama potražimo slične modele čizama koje se mogu nositi nabranih sara, a izbor pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 499,90 kn Reserved, 499,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju