Zagrebačku špicu uvijek uljepšaju djevojke i žene s odličnim street style odjevnim kombinacijama koje itekako vole izgledati dotjerano i lijepo. Jedna takva plavokosa ljepotica zarobila je našu pažnju odjevena vrlo jednostavno, a opet upečatljivo. Ono što je na ovoj zgodnoj dami privuklo brojne poglede bile su i njene usne našminkane ružem u vrlo živoj, privlačnoj boji

Zagrepčanke, ali i dame iz drugih gradova Hrvatske koje su ove subote prošetale centrom Zagreba, opet su plijenile pažnju na špici.

Zagrebačku špicu uvijek uljepšaju djevojke i žene s odličnim street style odjevnim kombinacijama koje itekako vole izgledati dotjerano i lijepo

A zvijezda naše ovotjedne foto galerije je ljepotica duge plave kose iz Splita  koja se za centar grada sredila vrlo jednostavno, a opet upečatljivo. Uz svijetlo smeđi kaput stegnut u struku odjenula je zelene uske hlače i crne gležnjače na deblju visoku potpeticu.

Ono što je na ovoj zgodnoj Splićanki bilo posebno atraktivno su njene usne naglašene ružem u ružičasto-ljubičastoj boji te lak za nokte iste nijanse. Ako se nas pita, ova ljepotica mogla bi sa zagrebačke špice ravno na izbor ljepote.

U foto galeriji pogledajte i druge ljepotice sa špice koje bi mogle ponijeti titulu misice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju