Sjajnih street style kombinacija djevojaka i žena iz centra Zagreba koje nas uvijek inspiriraju ne nedostaje ni ovih posljednjih dana ljeta. Istaknula se među njima zgodna plavuša u haljini koja prati liniju tijela i s adutom kojemu nitko ne može odoljeti

Mlada zagrebačka ljepotica izgledala je vrlo šik i zgodno u bež haljini koja se stapa s bojom kože pa se tako čini "nevidljivom", a zbog toga efekta dobila je i naziv "gola" haljina.

Mlada zagrebačka ljepotica izgledala je vrlo šik i zgodno u bež haljini koja se stapa s bojom kože pa se tako čini 'nevidljivom'

Kroj rebraste haljine koji prati liniju tijela dodatno je naglasio njenu ženstvenu liniju, dok su se svijetlosmeđe gležnjače pokazale kao pun pogodak za kombiniranje uz upečatljivu haljinu. Street style u pastelnim nijansama upotpunio je kaput nježno žute boje i torba nježno ružičaste boje.

U jednom trenutku zvijezda ove street style priče šarmantno se nasmiješila našem fotografu, a upravo je osmijeh najveći adut ove lijepe djevojke. Jer tko može odoljeti tako toplom, slatkom i iskrenom osmijehu?
Nasmiješena slatkica bila je u društvu jednako dobro raspoložene prijateljica čiji street style također pohvaljujemo.

Lijepa brineta je široke crne hlače s okomitom bijelim prugama kombinirala uz usku majicu koja otkriva ramena i štikle u nijansi jeseni, boji burgundca. Odjevna kombinacija istaknula je njenu vitku liniju, naročito lijepi struk i ravan trbuh. Pogledajte i dokaz da se "gola" haljina može nositi i na zagrebačku špicu, a inspirirajte se i haljinama bež boje koje smo smo pronašli u trgovinama, a što se nudi provjerite u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju