Svaki kutak Adventa u Zagrebu savršena je kulisa za fotografiju, a Trg bana Jelačića naročito je popularno mjesto za fotografiranje. Mnoštvo šarmantnih, svjetlucavih dekoracija, ukrašeni borovi i bajkovita božićna atmosfera privlače brojne prolaznike i posjetitelje željne dobrog raspoloženja i zabave.

Galerija Street style plavokosa dama pozirala je na okićenom Trgu bana Jelačića u Zagrebu - 11 Street style plavokosa dama pozirala je na okićenom Trgu bana Jelačića u Zagrebu - 7 Street style plavokosa dama pozirala je na okićenom Trgu bana Jelačića u Zagrebu - 10 +9 Street stylerica iz centra Zagreba nosi lakirane čizme s debelim đonom

Među prolaznicima koji bogato okićenim Trgom bana Jelačića u Zagrebu nisu mogli proći, a da ne naprave fotografiju za uspomenu bila je i zgodna plavokosa dama koja je pozirala ispred velike svjetlucave kulise poklona postavljene pored bora.

Ljepotica je zauzela pozu i fotografirala se, a taj trenutak nije promaknuo ni profesionalnom fotografu koji ju je zapazio. Pažnju nam je privukao i njezin street style u rokerskom šik stilu sačinjen od komada koji se mogu naći u mnogim ženskim garderobama.

Njezin izbor bile su tamnoplave traperice skinny kroja koje je spojila s robusnijim modelom lakiranih čizama s debelim đonom i vezicama. Gore je nosila kožnatu jaknu s krznom na kragni i rubovima rukava te s efektnim remenom na predjelu kukova, a ispod nje usku majicu boje kože s poludolčevita-kragnom.

"Finjak" čizme šarmantne dame iz centra Zagreba koje uz midi haljinu idu top Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 1 Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 3 Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 2 +6 Street style plavokose dame iz centra Zagreba - 4

"Zgužvane" čizme crnke iz Zagreba koje izgledaju divno uz skinny traperice i mini haljine Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 3 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 5 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 1 +6 Dama u nabranim čizmama u centru Zagreba - 2

Kožnate rukavice i crna torbica s velikim metalnim ukrasima sjajno su nadopunile rokersko izdanje street stylerice koja je svojom pojavom Advent u Zagrebu učinila još ljepšim.

Street style plavokosa dama pozirala je na okićenom Trgu bana Jelačića u Zagrebu - 10 Street style plavokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama i robusnim čizmama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju