Svaka modna sezona ima svoje "udarničke" komade koje je obilježe i po kojima je pamtimo. Tako ćemo sezonu jesen/zima 2107/2018. pamtiti i po divnim satenskim čizmama iza Zare koje nose i prijateljice s Cvjetnog trga

Galerija Street style prijateljica s Cvjetnog trga u istim čizmama - 4 Street style prijateljica s Cvjetnog trga u istim čizmama - 1 Street style prijateljica s Cvjetnog trga u istim čizmama - 3 +5 Satenske čizme boje burgundca iz Zare koje su se rasprodale Kada je riječ o visokim satenskim čizmama boje burgundca iz Zare o čijoj popularnosti govori činjenica da su rasprodane, mjesta za rivalstvo i ljubomoru nema.

Svjedoče tome i dvije prijateljice sa zagrebačkog Cvjetnog trga, obje obučene u baš te čizme, koje nimalo nije smetalo što nose jednaku obuću.

Dvije prijateljice iz centra Zagreba za svoj street style izabrale su satenske čizme boje burgundca iz Zare

Zgodne prijateljice i ostatkom street stylea bile su usklađene. Obje su hit čizme kombinirale uz uske traperice te uz crne kaputiće. Ispod kaputa ukrašenog lažnim krznom jedna prijateljica nosila je rebrasti sivi pulover koji je u struku stegnula tankom crnim remenom – vrlo šik i ženstveno.

U fotogaleriji pogledajte i street style kombinacije ostalih dama koje su središte naše Zagreba učinile još ljepšim.
Street style prijateljica s Cvjetnog trga u istim čizmama - 1 Street style prijateljica s Cvjetnog trga u jednakim čizmama (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju