Hrvatski gradovi i trgovi uvijek su prepuni lijepih dama i zanimljivih modnih igri. Potvrdila je to i zagonetna brineta sa šibenskih ulica koja nas je "kupila“ jednostavnim, ali efektnim modnim izdanjem


Manje je više poznata je fraza njemačkog arhitekta Ludwiga Miesa van der Rohea kojim je želio objasniti ljepotu minimalističkog dizajna koje je lišeno svakoga kiča. Ona se često puta koristi i u modnom dizajnu, odnosno u pristupu odijevanju.

Da je ta floskula uistinu istinita, uvjerila nas je i zagonetna brineta sa šibenskih ulica. Za šetnju gradom lijepa je dama odabrala jednostavne, ali efektne modne komade koji su stvorili zaokruženu stilsku cjelinu.

Crne skinny traperice kombinirala je uz crnu majicu i gležnjače, a kombinaciju podigla kaputom s tri četvrt rukavima koji su nameće kao dobrodošlo rješenje na prelasku iz hladne zime u toplije proljeće.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela kaputa i sakoa s tri četvrt rukavima po uzoru na lijepu damu sa šibenskih ulica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju