Centar Zagreba ovih je dana uljepšala i jedna mlada, vesela, tako šarmantna brineta. Ova ljepotica osvojila nas je svojom street style kombinacijom, ali i - zaraznim osmijehom

Zgodna brineta koju je naš fotograf zapazio u centru Zagreba nosila je street style kombinaciju kojom dominiraju siva i crna boja.

Slatku brinetu naš fotograf uhvatio je baš u savršenom trenutku - sa širokim osmijehom na licu

Svijetlo sivi kaputić kombinirala je sa šalom nešto tamnije nijanse sive, a vitke noge istaknula je crnim najlonkama, crnim natkoljenicama i crnim čizmicama na visoku potpeticu. U styling se odlično uklopio svijetlo smeđi damski šešir te svijetla torba.

No ono što je na ovoj mladoj dami ipak bilo najprivlačnije je njen neodoljivi široki, osmijeh koji je ova slatkica dodatno istaknula crvenim ružem na usnama. Naš fotograf uhvatio ju je baš u savršenom trenutku - nasmijanu i veselu.

Ovakav prizor želimo viđati što češće jer svima nam nedostaje više smijeha i veselja, zar ne?

Natkoljenice kakve nosi ova smeđokosa slatkica bile su mega popularne 1990-ih godina, a pogledajte i kako ovaj trend iz devedesetih nosi jedna plavuša iz Zagreba.

Zagrebom svakodnevno prolaze zgodne nasmiješene žene. Pogledajte dame iz centra Zagreba s najljepšim adutom - osmijehom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju