"Mokre" tajice nije neobično vidjeti na zagrebačkim špicericama, ali jedna vitka dama nosi ih kao nijedna druga koju je naš fotograf dosad ovjekovječio svojim fotoaparatom

Zvijezda ove street style priče iz centra Zagreba definitivno zna kako se istaknuti u masi. Zgodna, samouvjerena dama prošetala je u tajicama s efektom mokroga sjaja u kojima su njene noge lijepo definiranih mišića maksimalno došle do izražaja.

''Mokre' tajice nije neobično vidjeti na zagrebačkim špicericama, ali jedna vitka dama nosi ih kao nijedna druga koju je naš fotograf dosad ovjekovječio svojim fotoaparatom'

I dok bi većina žena uz takve tajice nosila dužu majicu ili tuniku, ova odvažna špicerica pokazala je bedra noseći kraću kožnatu jaknu i užu majicu. Atraktivnosti njena street stylea pridonijele su i rese na rukavima jakne te metalni detalji na jakni i lanac na području trbuha.

Noge je dodatno izdužila pomoću sandala s debelim potplatom i vrtoglavo visokom petom u kojima sigurno nije najjednostavnije hodati pa će ih izabrati samo vrlo spretne dame.

U foto galeriji pogledajte i kako "mokre" tajice nosi ljepotica koja vrlo nalikuje pjevačici Seleni Gomez te jedna šarmantna Šibenčanka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju