Nadprosječno visoke temperature za početak travnja natjerale su mnoge dame iz hrvatskih gradova da izvade iz svojih ormara ljetnu odjeću. Zovu sunca na goloj koži nije odoljela niti jedna djevojka iz centra Zagreba


Mini haljina i gole noge nisu neobična kombinacija za centar Zagreba u ljetno vrijeme, ali svakako je riječ o hrabrom činu na početku travnja, kojeg hrvatski meteorolog Milan Sijerković naziva mjesecom u kojem se nosi kratki rukavi i 'cvokoće'.

Mini haljina i gole noge rijetka su kombinacija u travnju, kojeg meteorolog Milan Sijerković naziva mjesecem u kojem se nose kratki rukavi i cvokoće.

Unatoč temperaturama koje su na sunčanoj strani ulice ponegdje prelazile i 30 Celzijevih stupnjeva, tek su se rijetke dame odvažile do kraja prilagoditi neočekivanom vremenu.

Iako je mnogima bilo vruće na špici u hlačama, vrućinu nije osjećala zagonetna brineta sa Cvjetnog trga u Zagrebu s obzirom da je odjenula mini haljinu bez najlonki ili tajica. Otkrijte koje 3 boje tajica zaslužuju veliko NE u modnim kombinacijama.

Odvažni proljetni stajling zaokružile su mekane čizmice od antilopa u boji kože, traper jakna i sunčane naočale.

Pogledajte u našoj fotogaleriji i druge lijepe dame koje su golim nogama prkosile vremenu na hrvatskim ulicama u kalendarski hladnijim mjesecima.

Jeste li spremni odjenuti kratke hlače i suknje?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju