"Od kuda nam je ova ljepotica poznata?", zapitali smo se kada smo u središtu Zagreba ugledali prelijepu i sjajno odjevenu brinetu. A onda smo je prepoznali – to je zagrebačka dvojnica slavne pjevačice i glumice Selene Gomez koju je naš fotograf još zimus primijetio u centru metropole

 

Ljepotica koju smo iz milja prozvali zagrebačkom Selenom Gomez jer vrlo nalikuje slavnoj američkoj pjevačici i glumici, prošetala je centrom Zagreba u društvu dečka. Osim svojom velikom sličnosti sa Selenom, ova ljepotica privukla nas je i svojim "wow" street styleom koji nikako nije mogao proći nezamijećeno.

'Osim svojom velikom sličnosti sa Selenom Gomez, ova ljepotica privukla nas je i svojim 'wow' street styleom koji nikako nije mogao proći nezamijećeno'

Crne kožnate hlače s efektom mokroga sjaja kombinirala je uz tuniku koja je u donjem dijelu od tila te kaput i štikle blijedoružičaste boje. Ljepotica je ovakvim outfitom odlično složila pomalo rokerski stil s elegancijom, a mi joj za takvu kombinaciju dajemo čvrstu peticu. Od modnih dodataka, zagrebačka Selena Gomez izabrala je "chocker" ogrlicu, povratnički trend iz devedesetih te "policijske" sunčane naočale.

Prezgodnu brinetu naš fotograf zamijetio je u centru Zagreba i lani u prosincu, a samo jedan pogled na njene fotografije bio je dovoljan da zaključimo koliko sliči Seleni Gomez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju