Neki će reći da su Victorijine anđelice neostvariv ideal ženske ljepote u modnoj industriji. Upravo zato, mnogi su se iznenadili i razveselili kada su na fotografijama za novu kampanju spazili strije na bokovima Jasmine Tookes


Manekenka Jasmine Tookes će na ovogodišnjem predstavljanju nove kolekcije Victorije Secret, koji će se održati 5. prosinca u Parizu nositi vrijedan grudnjak (Secret Fantasy Bra) ovog brenda.

Riječ je o skupocjenom komadu rublja od dijamanata, smaragda i 18-karatnog zlata kojeg je dizajnirao Eddie Borgo u suradnji s draguljarskom kućom AW Mouzannar, a za čiju je izradu bilo je potrebno 700 sati. Vrijednost mu je, pak, procijenjena na 3 milijuna američkih dolara.


Jasmine Tookes će biti i treća crna žena u povijesti kojoj je ukazana ova čast, s obzirom da su poseban grudnjak dosad nosile tek Selita Ebanks i Tyra Banks.

"Osjećam da je ovo veliki korak za mene, i čast mi je predstavljati sve Afro-Amerikanke u svijetu na ovaj način," izjavila je lijepa Jasmine za Yahoo Style.


Victorijina anđelica stara 25 godina spomenuti je grudnjak nosila i na snimanju nove kampanje za slavni brend ženskog donjeg rublja. Unatoč ljepoti komada, mnogi su sa zadovoljstvom primijetili da Jasminine strije na bokovima nisu retuširane na fotografijama što je za ovaj brend uistinu rijetka pojava.

Kritičari koji su optuživali tvrtku za promicanje nezdravih ideala ljepote kod žena, oduševljeni su da je Victoria Secret – namjerno ili slučajno – dopustila da se strije pojave na fotografijama u svojoj kampanji, te tako pokazala da anđelice ipak nisu bez tjelesne 'mane'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju