I dok je prošla godina bila vrijeme izolacije za strijelca, nova donosi razdoblje bogatog društvenog života. To pripadnicima ovog znaka i odgovara jer su po prirodi komunikativni, te vole biti okruženi sa što više ljudi.

Osjećaj zajedništva je nešto što strijelcima pruža sigurnost, a zajedništva će biti na pretek u idućih dvanaest mjeseci. Zato okupite oko sebe obitelj, prijatelje i istomišljenike jer oni će vam dati snagu za ostvarenje svih ciljeva.

Nije važno da li se radi o ljubavi, poslu, duhovnosti ili umjetnosti jer sve možete postići sa svojim plemenom. Budite ambiciozni i računajte na podršku bližnjih.

Sami sebe ćete iznenaditi s kakvom ćete lakoćom dolaziti do novih poznanstava. Stoga ostvarujte kontakte, ulazite u nova društva i sa smiješkom prihvatite svaku osobu koju vam želi biti prijatelj.

Zahvaljujući Jupiteru, srpanj donosi odlično razdoblje za daleka putovanja, dok će vas Saturn držati pod kontrolom da ne pretjerate s trošenjem. U svakom slučaju, ako već niste, krajnje je vrijeme da se pokrenete.

Ljubav

Mnogo ljudi će vas voljeti u 2020. Nemojte da vam se zbog toga partner osjeti zakinuto. Posvetite se vezi i organizirajte više zajedničkog druženja. Slobodni Strijelci sredinom godine bi mogli upoznati osobu svog života.

Posao

Poslovne veze donijet će velike prilike, ali budite ipak staloženi i disciplinirani. Strpljenje je vrlina.

Saznajte sve o ženama strijelcima.