Strijelci u 2021. godinu ulaze pozitivni i odlučni. Prošla godina možda vas je zaustavila u vašim naumima, ali zbog toga niste izgubili samopouzdanje. Spuštanje očekivanja nije u prirodi strijelaca pa tako ni sada nećete odustati od svojih planova.

U prvoj polovici godine bit ćete spremni na sve, uključujući i velike projekte. Neće vam nedostajati novih ideja, a kamoli želja da ideju pretvorite u nešto konkretno i profitabilno.

Dosta vam je stajanja na jednom mjestu. Vaša potreba da rastete i opet proširite krila bit će sve veća i jača.

U toj želji da sve isprobate, sve napravite i živite život punim plućima kao nekad, može se pojaviti potencijalni problem. Nemojte se preopteretiti i rastrgati na sto strana jer ćete tako izgubiti fokus i naposljetku pola zacrtanih ciljeva ni nećete ostvariti.

Vodite računa o svom osobnom limitu i bavite se stvarima koje vas uistinu ispunjuju, a one koje biste željeli isprobati "reda radi" ostavite za neko drugo vrijeme.

Vaša želja za napretkom bit će vidljiva i na poslovnom planu, posebno kod strijelaca koji nisu posve zadovoljni sa svojim radnim mjestom i odavno su gladni promjena. Iskoristite 2021. godinu kako biste u svoj posao unijeli više sebe i svoje osobnosti. Vrijeme je da sve svoje ideje stavite na stol i pokažete što stvarno znate i možete. Možda se upravo u vašim osobnim interesima, projektima koje ste osmislili, ali zadržali za sebe krije ključ velikog poslovnog napretka. Nova godina pravo je vrijeme da bez zadrške pokažete svoju ambicioznost.

Zbog potrebe da se ostvarite na svim drugim životnim poljima, ljubav ćete uglavnom stavljati u drugi plan. Zaljubljenim strijelcima u 2021. godini neće biti do “skrašavanja”. Sada samo želite da vas partner pogura naprijed, čuva vam leđa i bude potpora u svemu što ćete zamisliti.

Vašim ljubavnim sektorom na početku godine vladat će Mars koji je većinu druge polovice 2020. godine proveo u retrogradnoj fazi i sigurno stvorio neke probleme, ali u 2021. vam neće stvarati probleme. Dapače, na vašem ljubavnom putu naći će se puno manje prepreka i znatno ćete usporiti te se pomalo uljuljati u jednu mirnu romantičnu fazu.

Slobodni strijelci zaželjet će se flertanja. Mogli biste pasti na nekoga tko je jako dobar s riječima jer vam više nego ikad treba i verbalna stimulacija. Pritom ipak obratite pažnju i na djela objekta svoje požude i ako ona nisu u skladu s riječima, odmah krenite dalje i svoje vrijeme posvetite nekome tko vam može ponuditi kompletan "paket".

Saznajte sve o ženama strijelcima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju