Provjerite što su zvijezde priredila strijelcima za 2022. godinu.

STRIJELAC:

Smiješi vam se stvarno dobra godina. Ako ste u vezi, u prvim mjesecima 2022. posebno se fokusirajte na ljubavni odnos. Po prirodi ste vatreni i potrebna su vam uzbuđenja, ali nemojte zbog toga krivo protumačiti postupke partnera.

Mir nije dosada, nemojte pokvariti dobru vezu samo zato što vam je dosadno. Umjesto toga, budite zahvalni na stabilnom i predanom partneru koji je uvijek uz vas.

U istom periodu više se posvetite i poslu, pogotovo ako imate želju za napredovanjem. Vrijeme je da pokažete sve svoje prednosti i talente, dokažete da ste itekako odgovorni prema radnim obvezama i spremni za izazove.

Naime, potencijalno izazovan period započinje 29. srpnja kada vaš vladajući planet Jupiter ulazi u retrogradnu fazi u kojoj će ostati sve do 23. studenog. Nije to ni prvi ni zadnji kompliciran period života koji ste preživjeli, ali ovaj put sve će ovisiti o vašem stanju uma. Tijekom retrogradnih faza Jupitera često ste pesimistični i zbog toga propustite neke prilike, ali s druge strane, tada vam glava nije o oblacima i upravo zato bolje reagirate u bitnim situacijama.

Kada je u pitanju ljubav, solo strijelci mogli bi upoznati šarmantnu osobu na samom kraju godine. Kraj studenog i početak prosinca donosi vam ljubavna uzbuđenja jer će Venera tada biti u vašem znaku. Ne odbijajte poziv na spoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju