Za dolazak na berlinsku premijeru filma 'Teenage Mutant Ninja Turtles' američka glumica Megan Fox odabrala je crnu haljinu s potpisom dizajnera Davida Kome. Jednostavna toaleta s kožnatim elementom koji oponaša korzet u prvi je plan stavila drastično stanjen struk mlade mame


Najupečatljiviji dio dugačke toalete, kožnati umetak koji savršeno oponaša korzet remen, kakav je proslavila prije gotovo desetljeća Victoria Beckham, vizualno je stanjio struk mlade mame Megan Fox.

Igra sa strukom i njegovo sužavanje neobičnim krojevima posljednjih je sezona izazov brojnim dizajnerima. Karl Lagerfeld izbacio je čitavu kolekciju baziranu na inovativnim iskoracima u smanjenju obujma struka, dok britanski dizajner David Koma struk obavija teškim kožnatim elementima oblika pješčanog sata.

Za sličnim detaljem posežu brojne dame od primjerice vojvotkinje Catherine, koja iz dvorca ne izlazi bez remena, pa do Beyonce koja remen bira za dodatno naglašavanje oblina. Ili pak u nastojanju da struk dovede do savršenstva poseže za čvrstim steznik korzetima skrivenima ispod haljine.

U fotogaleriji smo izdvojili i druge dame koje za naglašavanje struka koriste trikove s efektom korzeta:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju