Biti nekome vjenčana kuma je velika čast koja dolazi s dosta obaveza. Ona je mladenkina desna ruka, rame za plakanje i savjetnik u organizaciji brojnih detalja vezanih uz njezin sretan dan. No neke stvari mladenka definitivno ne bi trebala tražiti od svoje kume.

1. Da joj organizira zaručničku zabavu
Ako mladenka želi zabavu povodom zaruka sa svojim partnerom, nikako ne bi smjela tražiti kumu da je organizira i plati. Takva vrsta zabave nije uobičajena i sve troškove trebali bi snositi sami mladenci ili njihovi roditelji.

Vjenčana kuma 7 najčešćih grešaka koje rade vjenčane kume

2. Da promijeni fizički izgled / Da ne promijeni fizički izgled
Mladenka ne bi smjela tražiti kumu da izgubi kilograme prije vjenčanja, ide u solarij, promijeni boju kose ili na bilo koji način promijeni svoj fizički izgled. Isto tako, kumi ne bi trebala zabranjivati da promijeni svoj fizički izgled ako to ona sama želi.

3. Da joj plati djevojačku zabavu na skupoj lokaciji
Iako je kuma glavna organizatorica djevojačke zabave, mladenka ne bi trebala inzistirati da se ide na neku daleku ili egzotičnu destinaciju, a potom tražiti od nje da podmiri i sve njene troškove. Kuma se može ponuditi da to učini ako želi, ali svakako joj treba ostaviti izbor.

Pogledajte i:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju