Sugar Ants, hrvatski brend streetwear odjeće, nedavno je javnosti predstavio modni dodatak za kojim lude trendseterice u cijelom svijetu – "mačkasti" ruksak. Prvi takav proizvod pod simboličnim imenom "Ruksak za sve" odmah je izazvao pažnju javnosti i njihove ciljane publike.

Galerija Ruksak hrvatskog brenda Sugar Ants - 3 Ruksak hrvatskog brenda Sugar Ants - 2 Ruksak hrvatskog brenda Sugar Ants - 5 +3 Ruksak vinkovačkog brenda Sugar Ants  

Klasični dizajn već dobro poznatih svemirskih mačaka iz male vinkovačke radionice našao se na višenamjenskom ruksaku koji se vrlo lagano može pretvoriti i u torbu za rame ako to želite. I u ovoj kampanji pomicale su se granice pa su, kako nam ističu iz brenda, kroz editorijal slavili ljepotu i individualnost žena kroz tri generacije.

U kampanji su sudjelovale žene od 80, 24 i 8 godina, a humanitarna gesta ni ovaj put nije izostala. Određeni dio od mjesečnih prodaja ovaj put donira se udruzi Devet Života iz Osijeka koja se godinama skrbi o napuštenim mačkama na tom području.

Klasični dizajn već dobro poznatih svemirskih mačaka iz male vinkovačke radionice našao se na višenamjenskom ruksaku koji se vrlo lagano može pretvoriti i u torbu za rame

Priča koja stoji iza ruksaka je nastala kao naša ljutnja i revolt prema modnoj industriji koja diktira kako će se neki proizvod nositi, tko ga i do koje godine smije nositi i kako točno mora izgledati model koji će ga predstavljati. To smo sve poništili i ironizirali u našoj kampanji u kojoj nam model od 80 godina (naša draga gospođa Fana) ponosno pozira s mačkastim ruksakom i pri tom ne skriva svoje godine i bore, napominje Zvonimir Šarić vlasnik brenda.

Kampanje brenda Sugar Ants poznate su po izuzetno jakim porukama s edukativnom notom i zanimljivim modelima.

U kampanji smo prikazali tri generacije žena od 8, 24 i 80 godina i slavili njihovu ljepotu i sve što dolazi s njom. Naš ruksak je namijenjen svima. Mogu ga nositi i ljudi od 40, 80 i 78 godina bez obzira na to što se na njemu hrpa mačaka igra svemirskim planetima. Ako vam se nešto sviđa, to i nosite, nema ciljanih skupina i targetiranja, ovo je ruksak za sve, zaključuje Šarić.

"Ruksak za sve" bio je logičan slijed njihove male modne priče, kako nam napominju. Kroz dvije godine postojanja na tržište su izbacili majice kratkih rukava, majice dugih rukava, tenisice i čarape pa je sve vodilo prema nastanku ovog prekrasnog, limitiranog ruksaka koji nema dobnih ograničenja niti pravila nošenja, satkan je od stopostotnog pamuka, a cijena iznosi 199.99 kuna.

Ruksak hrvatskog brenda Sugar Ants Ruksak vinkovačkog brenda Sugar Ants (Foto: Luana Muškić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju