Kao što sunce ostavlja tragove na koži, isto tako djeluje i na kosu. Vrućine uzrokuju znoj koji iritira vlasište, tjera vas da kosu perete gotovo svakodnevno, osvježite se u moru i na bazenima koji će dodatno isušiti kosu.

Ako uz to bojite svoju kosu, imate pramenove ili blajh, posljedice će biti još i gore. Najbolja stvar koju možete napraviti jest njegovati kosu prije ljeta i tijekom samih vrućina, ali ako ipak niste reagirali tada - sada je pravo vrijeme da spasite svoju kosu od šišanja i sebe od kompleksa.

Kako bismo pomogli ženama da njihova kosa nakon ljeta ostane meka, sjajna i lijepa bacili smo se na posao te isprobali nekoliko različitih maski za kosu. Svi obećavaju isto, zaglađane vrhove, sjaj i mekoću, no sve to u našem testu postigla je samo jedna jedina maska: Derma-Luxe Extra Hair Care maska. Derma-Luxe je brend poznat po serumu za rast trepavica kojeg koristi više od 120 000 žena. Vjerujemo da će istu popularnost uživati i ova maska, te općenito linija za kosu, budući da zaista ima vidljive efekte već nakon prvog korištenja. Tjedan dana nakon isprobavanja još uvijek smo imali osjećaj mekoće i lepršavosti pod prstima.

KOJA JE TAJNA?

Ova maska funkcionira na princip da zadržava vlažnost u samoj vlasi. Zato i jest tako učinkovita i danima nakon korištenja. Gotovo dva tjedna nakon korištenja kosa je podatna, lepršava i mekana. Kako je to moguće? Ova maska sadrži dva sastojka koja omogućuju dubinsku hidrataciju i revitalizaciju kose: ulje jojobe i mango maslac. Osim što su majstori za zadržavanje vlažnosti, ova dva sastojka odbijaju štetne utjecaje izvana, kao što su UV zrake i prljavština pa samim time dodatno štite kosu.

PR PR Foto: PR

Ako je kosa previše ispucala, mango maslac omogućuje potpunu regeneraciju, na način da povećava fleksibilnost i elastičnost kose, bez obzira na često tretiranje vrućom vodom, fenom ili peglom za kosu.

POSEBNA AKCIJA: ŠAMPON ZA KOSU POTPUNO BESPLATNO

Nije loše naglasiti i da ova maska ima neodoljiv miris, nježan i fin. I zaista, ostaje dugo u kosi. Osim toga, najbolje od sve je što je korištenje potpuno jednostavno: maska se koristi jednom do dva puta tjedno i nanosi se na mokru kosu te drži 3 do 5 minuta. Lagano se umasira i potom ispere.

Za potpuni oporavak kose preproučujemo da ovu masku koristite u kombinaciji sa Extra Care šamponom iz iste linije. I upravo sad je idealna prilika jer je u tijeku akcija u kojoj uz kupovinu Extra Care maske za kosu, šampon za kosu dobijete potpuno besplatno! Akcija traje samo do isteka zaliha, a naručiti možete ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju