Midi i maksi suknje popularan su izbor u jesensko vrijeme. Ovaj tip suknji izvrsno će sparuje s elegantnim bluzama i crnim dolčevitama.

Galerija Crna dolčevita odigrat će sjajan kontrast suknji s uzorkom C&A suknja, 15,99 eura Reserved suknja, 35,99 eura +7 s.Oliver suknja, 129,99 eura

Midi i maksi suknje mogu odlično izgledati uz klasične salonke i gležnjače ili čizme s ravnim potplatima. Idealan su izbor za odlazak na posao, ali i večernji izlazak.

Na tržištu se mogu naći suknje midi i maksi kroja napravljene od različitih tkanina – sve od kožnatih modela do toplih pletiva. Na raspolaganju su vam jednobojne suknje, one s decentnim uzorkom ili odvažnim printom.

Reserved suknja, 35,99 eura Reserved suknja, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvoiđača)

Mi smo zavirili u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali duže modele suknji koje se ističu po svojem osebujnom izgledu, boji ili materijalu od kojeg su napravljene, a koje će sjajno izgledati uz običnu crnu majicu ili dolčevitu.

Naš izbor od deset jesenskih suknji koje se mogu pronaći po cijeni od 15 do 130 eura potražite u fotogaleriji na početku teksta.

Next suknja, 43 eura Next suknja, 43 eura (Foto: Internetske stranice proizvoiđača)

15 dugih vesti koje izgledaju mrak uz traperice, suknje i haljine Medicine (Answear), 41,99 eura Replay, 230 eura C&A, 29,99 eura +12 Sinsay, 19,99 eura

20 modela gležnjača koje ćemo nositi ove jeseni i zime na posao i u izlaske Crne gležnjače hit su svake jeseni i zime Reserved gležnjače, 49,99 eura Mohito gležnjače, 49,99 eura +17 Bershka gležnjače, 35,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju