Pravi superjunaci današnjice su mali, snažni i dolaze u bočicama. To će najbolje znati svi oni koji vode bitku s borama, finim linijama i prvim znakovima starenja kože koji ostavljaju umoran izgled i spuštaju naše samopouzdanje. Kako bismo se uhvatili ukoštac s tim tvrdokornim nepravilnostima na koži, biramo moćne saveznike u malim pakiranjima koji će posao raditi za nas.

Galerija Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora Nivea Q10 Power proizvodi Nivea Q10 Power proizvodi +11 Nivea Q10 Power dnevna krema protiv bora

Fotostarenje je jedno od glavnih krivaca za pojavu prvih znakova starenja kože, a do njega dolazi zbog jake izloženosti kože suncu. Koža posebice pati ljeti, pa tada treba pojačati njegu kako bismo je adekvatno nahranili, hidrirali i zaštitili. Spas smo pronašli u Niveinim Q10 Power proizvodima, liniji s koži identičnim koenzimom Q10, koji s godinama sve više i više gubimo. Q10 je prirodni antioksidans i kao takav zaustavlja prve znakove starenja kože, ali se i uspješno bori s već postojećim borama čineći kožu vidljivo glađom i čvršćom.

Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Q10 POWER NOĆNI SERUM PROTIV BORA
Najnoviji član Niveine Q10 obitelji jest Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora, koji brzo postaje prava zvijezda naše rutine njege kože. Noćna njega jest jednako bitna kao i ona dnevna, a ponekad možda i bitnija jer se tijekom sna koža obnavlja i popravlja svu štetu nastalu na njoj tijekom dana. Ipak, u tim joj je trenucima potrebna i mala pomoć kako bismo maksimalno pospješili regeneraciju stanica i svakodnevno se budili s besprijekornim tenom.
Kako serumi nude koncentriranu njegu usmjerenu na rješavanje određenog problema na koži, Nivea Q10 power noćni serum protiv bora svoj zadatak shvaća prilično ozbiljno. Njegova formula obogaćena je čistim koenzimom Q10 i provitaminom B5, koji u tandemu uspješno obnavljaju kožu i daju joj dodatnu energiju kako bi se povećao prirodni proces obnove kože tijekom noći.

Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora Nivea Q10 Power noćni serum protiv bora Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Serum nanosimo isključivo noću na čistu kožu, a zahvaljujući njegovu ugodnom mirisu, koji oslobađa kožu od stresa i opušta sva naša osjetila, naspavat ćemo se kao nikad dosad. Ne kaže se uzalud beauty sleep, jer dobar san ujedno znači i zdraviji, odmorniji izgled kože, zbog čega ćemo se i sami osjećati bolje i biti spremniji za sve izazove koje dan pred nas baca.
Nivea Q10 Power Replenishing noćna krema protiv bora Nivea Q10 Power Replenishing noćna krema protiv bora Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Q10 POWER REPLENISHING NOĆNA KREMA PROTIV BORA

Nakon što smo nanijeli serum, svoju rutinu trebamo zaključiti kvalitetnom noćnom kremom koja će sve sastojke koje smo na lice nanijeli držati na mjestu, ali i koja će im komplementirati i intenzivno sudjelovati u procesu obnove. Takva je Nivea Q10 Power Replenishing noćna krema protiv bora, čija unaprijeđena formula sadrži najčišći koenzim Q10 na tržištu, identičan onom koji se prirodno nalazi u našem tijelu. Na taj način ispunjava tijelo energijom potrebnom za regeneraciju stanica kože od mikrooštećenja koja su na njoj nastala tijekom dana i uspješno ih neutralizira. Njezina inovativna formula, koja sadrži koenzim Q10 s dvostrukim djelovanjem i kreatin, potiče prirodnu proizvodnju kolagena i usmjereno djeluje na smanjenje bora smijalica, kao i onih oko očiju i na čelu.
Nivea Q10 Power Replenishing noćna krema protiv bora ima 24-satno djelovanje kroz koje intenzivno hrani kožu i štiti je od utjecaja vanjskih čimbenika. Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, tako da će je lako moći upotrebljavati čak i oni s najosjetljivijom kožom.
Nivea Q10 Power dnevna krema protiv bora Nivea Q10 Power dnevna krema protiv bora Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Q10 POWER DNEVNA KREMA PROTIV BORA SPF 15
I dok smo s Nivea Q10 Power Replenishing noćnom kremom protiv bora zaokružili priču o noćnoj rutini njege kože, ona dnevna trebala bi završavati s Nivea Q10 Power dnevnom kremom protiv bora sa SPF-om 15. Baš poput ostalih proizvoda iz ove linije, i ona je obogaćena najčišćim koenzimom Q10 s dvostrukim djelovanjem i keratinom, no kreirana je tako da podržava naš tempo života, ali i prirodni bioritam naše kože. Ona osigurava 24-satno djelovanje, tijekom kojeg kožu čini vidljivo čvršćom i zategnutijom jer zahvaljujući svojim kvalitetnim sastojcima potiče proizvodnju kolagenskih vlakana zaduženih za zdrav i mladolik izgled kože lica. Kako je Q10 snažan prirodni antioksidans, on štiti našu kožu od slobodnih radikala i negativnog utjecaja vanjskih čimbenika. Budući da Nivea Q10 Power dnevna krema protiv bora dolazi u paketu sa zaštitnim faktorom 15, pružit će koži određenu dozu zaštite i spriječiti nastanak znakova starenja uzrokovanih suncem. Ova krema dolazi i u pakiranju sa SPF-om 30, pa ćemo sami moći odabrati razinu zaštite koju naša koža treba.
Nivea Q10 Power proizvodi Nivea Q10 Power proizvodi Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Kada je u pitanju njega kože, važno je biti redovit i stvoriti rutinu iz koje ćemo izvući najviše. Niveini Q10 Power proizvodi nude našoj koži svu potrebnu njegu i zaštitu koju zaslužuje, a njihovim svakodnevnim korištenjem prve rezultate vidjet ćemo već nakon sedam dana. Kako je ljeto u punom jeku, važno je koži pružiti upravo ovakvu vrstu intenzivne njege, koja će je istovremeno dubinski nahraniti, popuniti tvrdokorne linije, zaštititi i ostaviti je vidljivo čvršćom, punijom i sjajnijom.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Nivea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju