Rudi je urnebesno smiješan, zabavan i plemenit klaun. Njegov šarm i vještina izvođenja mađioničarskih trikova, osvojila je već mnoga srca, ali i žiri Supertalenta


Simpatičan Elvis na Supertalentu
se predstavio kao klaun Rudi, a svojom vještinom i šarmom oduševio je sve generacije. Zapravo je riječ o 22 godišnjem fotografu koji se zaljubio u klaunski posao, ali i sreću koju on donosi ljudima oko sebe.

Iza klauna Rudija skriva se plemeniti dvadesetdvogodišnjak Elvis koji ima veliko srce.

Svoj je poziv otkrio još kao petnaestogodišnji mladić, kada je volontirao u jednom staračkom domu. Prišao je staroj gospođi koja mogla komunicirati, a njegova gesta ju je dirnula, iako nije mogla pokazati što osjeća. Kasnije je Elvis saznao od socijalne radnice da tu gospođu nitko nije posjetio već 10 godina.

URNEBESAN, SMIJEŠAN I ZABAVAN, A MI DODAJEMO I - PLEMENIT

Ta mu je spoznaja promijenila svijet, pa je svojim radom odlučio uveseljavati starije osobe u staračkim domovima, ali i djecu u bolnicama. Zadnje dvije godine bavi se terapijom smijeha kao klaun Rudi, a ime je odabrao prema jednome od pomagača Djeda Božićnjaka – jelenu Rudolfu crvenog nosića.

Njegovoj vještini izvođenja čarolija i šarmu nije odolio niti žiri Supertalenta, koji mu je dao 4 DA. Pogledajte u videu kako klaun Rudi u društvu članice žirija Danijele Martinović izvodi mađioničarski trik o kojem se priča.

 

S koje biste vi 4 čarobne riječi opisali predivnog klauna Rudija? #MartinaTomčić kaže: urnebesan, smiješan, zabavan… a mi dodajemo i plemenit. <3 Baš je VAU naš dragi #ElvisVaupotić #SupertalentHR

Posted by SUPERTALENT on 20. ožujka 2016


Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Nova TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Propuštene epizode pogledajte ovdje

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju