Ljeto je u punom jeku. Bilo da već uživate na plaži ili tek trebate otići na godišnji, sigurni smo da ste se opremili omiljenim preparatima za zaštitu od sunca. No, što je s područjem oko očiju? Jeste li se pripremili za njegu najosjetljivijeg dijela kože lica?

Uz dobru pripremu, možete zaboraviti na buđenje s natečenim i umornim izgledom očiju. Koža ispod vaših očiju najpodložnija je štetnim vanjskim utjecajima koji rezultiraju vidljivim znakovima oštećenja poput bora, suviše suhe kože, natečenosti i ostalih neugodnosti koje vam mogu umanjiti uživanje u ljetnim radostima. Kako biste se nesmetano prepustili umirujućem ritmu valova i bez grižnje savjesti uživali u zrakama sunca počastite svoju kožu oko očiju vrhunskom njegom i pružite joj svu potrebnu brigu.
Neka vaši suputnici u ljetnim avanturama, osim sunčanih naočala, budu i kreme za područje oko očiju. NIVEA u svojem asortimanu nudi tri njegujuće kreme za područje oko očiju s učinkovitim aktivnim sastojcima koji osvježavaju kožu i izravnavaju sitne linije te omogućuju bezbrižno uživanje u ljetnim radostima. Na vama je da odaberete svojeg favorita uz kojeg vas samo par brzih i praktičnih koraka dijeli od najljepšeg pogleda na plaži, koji će zasigurno privući i pokoji tajnoviti pogled ispod naočala.

NIVEA Cellular Anti-Age njega za područje oko očiju sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka - hijaluronsku kiselinu, ekstrakt magnolije i kreatin koji trenutno izravnavaju sitne linije ispod očiju, učvršćuju i regeneriraju kožu koja je osvježena i hidratizirana. Nježna i lagana formula NIVEA Cellular Perfect Skin kreme za područje očiju s lumicinolom i ekstraktom magnolije trenutačno smanjuje podočnjake i sjene ispod očiju te umanjuje izgled natečenosti i izglađuje sitne bore. Učinkovita NIVEA Q10plus krema protiv bora za područje oko očiju sadrži učinkoviti koenzim Q10 i kreatin koji su zaslužni za smanjenje pojave podočnjaka i bora oko očiju te pomlađeni izgled kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju