Sastanak za sastankom? Nemate više dovoljno čistih košulja? Sušenje na zraku traje beskonačno, a svakodnevni posjeti kemijskoj čistionici jednostavno nisu opcija?

 Zamislite kako vaša odjeća dulje vremena zadržava svoju teksturu, oblik i funkciju. Košulje se ne gužvaju, vunena odjeća se ne skuplja u pranju, a ona za slobodno vrijeme ne propušta vodu. Zamislite sebe kako ste odvažni sušiti u sušilici odjeću za koju ste mislili da to nikad neće biti moguće.

Jeste li znali da čak i svoju osjetljivu odjeću možete sušiti ravnomjerno? Electrolux sustav CycloneCare omogućava ujednačeno i nježno sušenje odjeće. Odjeća dulje vremena zadržava svoj oblik, teksturu i izgled, čak i kada je riječ o svilenoj i vunenoj odjeći.

Ususret hladnom razdoblju i nošenju pernatih jakni valja napomenuti kako 3DSense tehnologija omogućava vrhunsko sušenje odjeće. Dubinski skenira tkanine i automatski prilagođava postavke za super rezultate. Sve tkanine i dalje izgledaju sjajno, a pernate jakne su zaštićene do 30 % bolje od sušenja na zraku.

Bez obzira na to radi li se o osjetljivoj ili funkcionalnoj odjeći za slobodno vrijeme, kvaliteta će sušenjem u sušilici ostati očuvana. Pitate se kako? Uz Electrolux sustav DelicateCare koji prilagođava temperaturu i okretanje bubnja vrsti tkanine kako bi vašoj odjeći pružio najprikladniju njegu.

Nema skupljanja, nema promjene oblika vaše odjeće. Sada se možete odvažiti sušiti sve, od jakni za slobodno vrijeme, košulja za najbitnije sastanke i događaje, ali i casual džempera. Sustav DelicateCare sprječava prebrzo okretanje i zapetljavanje odjeće, zbog čega se ona ne skuplja u pranju. Na taj se način ostvaruju izvrsni rezultati u sušenju, bez skupljanja u pranju i gubitka oblika, kao kod sušenja na ravnoj podlozi.

Kako ispravno sušiti vunenu odjeću, traper, šarenu odjeću, ali i sportsku odjeću? Svaki komad odjeće zahtjeva potpunu njegu i potpunu pažnju. Ako volite svoju odjeću, sušite ju u uređaju s posebnim programom za svaku tkaninu.

Ne zaboravite da vam kupnja Electrolux PerfectCare sušilice ili perilice-sušilice rublja donosi HERVIS poklon bon u vrijednosti 400,00 ili 800,00 kn. Kako do poklon bona pogledajte ovdje.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju