Mini suknje za mnoge su odjevni komad koji najbolje pristaje mladim damama. No 70 godina stara Suzanne Somers ne odriče ga se niti na ulasku u osmo desetljeće života


Suzanne Somers
zvijezda je američkih serija i tv filmova koju domaća publika najbolje pamti po ulozi mame Carol u "Korak po korak" koji se emitirao od 1991. do 1998. godine. No rijetki znaju da je ova plavokosa dama iz Kalifornije nedavno ispuhala sedamdeset svjećica na rođendanskoj torti.

Ulazak u osmo desetljeće nije smeo Suzanne u odabiru "mladenačkih“ komada odjeće. Tako je bilo i na proslavi uoči dodjele Zlatnih globusa gdje je plijenila poglede u zlatnoj mini haljini koja je istaknula njene isklesane noge.


Ovaj ženstveni adut slavna glumica često ističe i kad nosi duge večernje haljine.

Zdrav život za lijep izgled
Kad sam bila mlada ljudi u šezdesetim i sedamdesetim godinama života su ili išli u mirovini, ili su umirali. Ja nisam ni blizu tome, mora da ima nešto u načinu na koji se brinem za svoje zdravlje. Živjet ću 110 godina, priznala je Suzanne Somers za ETonline

Svoju top formu lijepa glumica zahvaljuje redovitoj vježbi s trenerom te prehrani temeljenoj na organski uzgojenim namirnicama s kojom je započela u 2000.-ima nakon što je dijagnosticiran rak dojke, kojeg je pobijedila.

Unatoč lijepom izgledu neki korisnici društvenih mreža smatraju da sedamdesetogodišnjakinja u minici nije primjeren prizor. No kada se povede raspravo o ovoj temi, nitko se ne može složiti s godinama do koje je dozvoljeno nositi ovaj odjevni komad.

Kada bi žene trebale prestati nositi mini suknje i haljine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju