Milijarder Joseph Getty i dizajnerica Sabine Ghanem sklopili su brak na raskošnoj ceremoniji koju su mnogi strani mediji prozvali ‘najekstravagantnijim vjenčanjem godine’. Istu titulu dobila je i vjenčanica 30-godišnje Sabine

Joseph Getty, nasljednik uspješne dinastije koja upravlja naftnim carstvom, i dizajnerica Sabine Ghanem oženili su se na raskošnoj ceremoniji održanoj u Rimu.

Kako to obično biva nakon bogataških vjenčanja, strani mediji bruje o troškovima koji su se popeli na vrtoglavih 11 milijuna dolara. Modni stručnjaci pak raspravljaju o mladenkinoj skupocjenoj vjenčanici i slažu se da je u pitanju jedan od najekstravagantnijih modela koji su imali prilike vidjeti do sada.

 

A photo posted by Tania (@taniadanial) on

30-godišnja Sabine na Instagramu se pohvalila kako joj je francuska modna kuća Shiaparelli ostvarila najluđe snove izradom ekskluzivne haute couture vjenčane haljine.

 

A photo posted by Tania (@taniadanial) on

Umjesto vela dizajnerica je nosila plašt s kapuljačom na kojem je ručno zlatom izvezen motiv sunca. Isti motiv nalazio se na vjenčanici i na cipelama brenda Olympia. Od modnih dodataka mladenka je odabrala dijamantnu ogrlicu, naušnice i tijaru.

 

A photo posted by Tania (@taniadanial) on

Nakon vjenčanja svi su se uputili na tematsku zabavu napravljenu po uzoru na film ‘Opasne veze’ iz 1988. godine čija je radnja smještena na francuski dvor u 18. stoljeću pa su svi gosti nosili kostime inspirirane tim vremenskim razdobljem.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju