Fotografiju s užasnutim licima gostiju nitko ne želi u svojem vjenčanom albumu. Upravo je ona postala hit na Facebook stranici jedne svadbene fotografkinje

Šok, nevjerica i čuđenje na licima djeveruša te pokojeg djevera reakcija je koju rijetko koji mladenci žele na svojim svadbenim fotografijama. No upravo su se ovakvi izrazi lica pojavili na vjenčanoj fotografiji Leah Juliano i Petera Saaba.

Neobični prizor objavila je na svojem Facebook profilu vjenčana fotografkinja Leslie Dennis Hollingsworth, koja je zakoračila na cestu kako bi snimila sve najbliže uzvanike na vjenčanju, te ju je zamalo pogazio auto.

Iako je tragedija spriječena, Leslie se odlučila javno objaviti fotografiju jer joj se činila histerično smiješnom.

'Na fotografiji je toliko različitih reakcija. Djevojke su užasnute, dečki se pitaju što se upravo dogodilo, a mladenka i mladoženja stoje bez ikakve reakcije i čekaju da ih se snimi,' izjavila je Leslie Dennis Hollingsworth za WBRC News iz Birminghama.

"Drago mi je što nisi stradala, ali ovo je stvarno smiješna fotografija," najčešći je komentar na profilu ove društvene mreže, dok su neki primijetili kako ista nudi savršen pogled u razlike između reakcija ženskog i muškog spola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju