Senzualni ples u oskudnom scenskom kostimu za mnoge bi mladoženje bio svadbeni poklon iz snova. Pogotovo kada bi se u glavnoj ulozi našla njihova ljubljena

Melissa Molinaro postala je velika zvijezda na Instagramu kada je novopečenog supruga iznenadila senzualnim plesom po uzoru na Beyonce, a video objavila na svojem profilu ove društvene mreže.

Moj suprug mi je uvijek govorio da mu je najdraža stvar na svijetu kada me gleda kako nastupam na pozornici. Zato sam mu priuštila izvedbu života. Ovo je samo zbog tebe.’ napisala je zaljubljena supruga, inače profesionalna plesačica i glumica iz Kanade.

U videu kojeg je u jednom danu pogledalo više od milijun ljudi, Melissa pleše sa svojim prijateljicama na pjesmu ‘Upgrade U’ pjevačice Beyonce tijekom njihove svadbene svečanosti koja se održala prošlog vikenda. Dakako, s velikim oduševljenjem njenog supruga Bryana Kowalskog.

Da je uistinu riječ o svadbenom poklonu kojeg bi poželjeli mnogi mladoženje, dokazuje i većina od 10.000 komentara na Melissinom Instagramu.

Prekrasna izvedba i prekrasna žena,’, ‘Njezin suprug je vrlo sretan čovjek,’ te ‘Da je barem meni tako plesala moja žena,’ samo su neki od najčešćih komentara.

Pogledajte u videu mladenkin svadbeni dar o kojem se priča.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju