dm jamči dobru cijenu označenih proizvoda tijekom najmanje četiri mjeseca

 

Program Dobre cijene u svako vrijeme bogatiji je za više od 480 proizvoda koji su uvršteni kao rezultat ulaganja u daljnji razvoj programa koji svim kupcima dm-a jamči povoljnije cijene proizvoda koje najčešće koriste.

Program trenutno broji više od 4.200 proizvoda, što znači da svaki četvrti proizvod u vašem dm-u nosi oznaku Dobre cijene u svako vrijeme i da se njegova povoljnija cijena neće mijenjati tijekom najmanje četiri mjeseca.

U program su uključeni proizvodi iz svih kategorija koje dm nudi na svojim policama: proizvodi za njegu lica, tijela i kose, dekorativna kozmetika, proizvodi za bebe, proizvodi za brigu o kućanstvu, proizvodi za kućne ljubimce te prehrambeni proizvodi. Na taj način dm je omogućio da vam najpotrebniji proizvodi uvijek budu dostupni po povoljnijoj cijeni - bez obzira na to koji je dan u tjednu ili koliko bodova imate na kartici.

dm je u program uključio i proizvode koje su kupci najčešće kupovali uz joker kupon kako bi omogućio da njihova cijena bude povoljna minimalno četiri mjeseca za sve kupce dm-a. Tako sada proizvodi poput babylove pelena, NIVEA proizvoda za zaštitu od sunca, čišćenje te njegu lica i tijela, L'Oreal maskare, Dash kapsule za pranje rublja te Finish tableta za strojno pranje posuđa nose oznaku Dobre cijene u svako vrijeme.

Na internetskoj stranici dm-a pratite sve novosti o Dobrim cijenama i puno više.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju