Prirodna kozmetika, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, sve više je prepoznata kao jedna od najboljih opcija za sve one čija koža zahtijeva posebnu zaštitu.

Diljem svijeta sve više žena preferira kupovati ili kupuje kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi. Jedan od razloga je svakako to što se kupnjom prirodne kozmetike pruža podrška proizvođačima koji u procesu proizvodnje proizvoda vode računa o bioraznolikosti i što manjem utjecaju na okoliš.

Važnu ulogu u odabiru proizvoda prirodne kozmetike svakako igra i činjenica da ne sadrže sintetička bojila, mirise niti konzervanse, da su sastojci na deklaraciji lako razumljivi i da ih je danas moguće kupiti po pristupačnim cijenama u 60 gradova u Hrvatskoj.

alverde - dvadeset osam godina tradicije i znanja

Jeste li znali da je dm-ova marka alverde utemeljena 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike? O njenoj kvaliteti svjedoče nagrada NAWI za ekološki održivo gospodarenje i priznanje Green Brand Germany. Uz to, alverde nosi oznaku NaTrue što znači da udovoljava strogim ekološkim kriterijima proizvodnje.

Idealan proizvod za vruće ljetne dane je alverde gel za tuširanje liči&lubenica koji, inspiriran najboljim iz prirode, osigurava svježinu azijske trešnje i lubenice. Kako je dio alverde obitelji ne sadrži sastojke na bazi mineralnih ulja, kao ni sintetičke mirise, bojila i konzervanse.

Dodatno, ali ne i manje važno, u sezoni otvorenih cipela i majica bez rukava, u prirodnu pomoć priskaču alverde krema za smanjenje grube kože stopala te Olival deo krema Sensitive rose koja, zahvaljujući kristalnim mikro česticama sprječava znojenje i djeluje antiseptički.

dm-ova bogata ponuda prirodne kozmetike uključuje brojne proizvode hrvatskih proizvođača kao što je melem od mrkve Male od lavande koji je bogat beta karotenom idealan je za ubrzano tamnjenje i zaštitu od UV zraka.

Još više o proizvodima prirodne kozmetike koje možete naći na policama svog dm-a saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju