Beauty brand Noelle u paleti svojih proizvoda uvrstio je i Unicorn Brush Set, 10-dijelni set makeup kistova, koji će osvojiti beauty blogerice i zaljubljenice u svijet šminke i kozmetike. Iako je unicorn, čudesno mitsko biće, isprva bilo rezervirano za djevojčice, u posljednje vrijeme proširio se gastro industrijom, našao u bojama za kosu, kozmetici, luftićima pa zavladao i u make-up svijetu

Noelle unicorn kistovi (Foto: Zadovoljna.hr) Noelle unicorn kistovi , 169,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr Noelle, prepoznat po kvaliteti kistova, veliku pažnju posvećuje dizajnu samih proizvoda. Tako je i najnoviji brush set osvanuo s unicorn drškama.

Kada je u pitanju šminka, beauty dodataka nikad dosta pa je omiljeni brand uz kistove, četkice za konturiranje, brush čistače i uvijače trepavica dodao slatki šareni set uz kojeg šminkanje postaje bajkovita igra.

Kistovi za šminkanje s drškama u metallic duginim bojama u obliku jednorogovog roga pravi su hit kako izgledom tako i kvalitetom, a glamurozni set od 10 kistova zadovoljit će sve potrebe i najzahtjevnijih šminkerica.

Kistovi za šminkanje s drškama u metallic duginim bojama u obliku jednorogovog roga pravi su hit kako izgledom tako i kvalitetom, a glamurozni set od 10 kistova zadovoljit će sve potrebe i najzahtjevnijih šminkerica.

Najvećim kistom savršeno se nanose puderi u prahu i proizvodi u kamenu, dok su u četiri srednja kista u pakiranju stvorena za nanošenje tekućeg pudera, konturiranja, rumenila i ostalih proizvoda u prahu.

Manjim i tanjim kistovima bez greške se nanose sjenila i ruževi te precizno iscrtavaju obrve i blendaju sjenila dok posljednji široki kist služi za nanošenje highlightera.

Romantična estetika inspirirana jednorozima savršeno se uklopila u šaroliku paletu Noelle setova poznatih kao jamac profesionalnog makeupa.

Četkice od sintetičke dlake vrhunske kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, nisu odoljele vladavini jednoroga koja ne prestaje. Novim dizajnom i praktičnim pakiranjem, pribor za uljepšavanje Noelle malo će povećati svaki beauty kutak, a može se naći u BIPA prodavaonicama Noelle unicorn kistovi (Foto: Zadovoljna.hr) Četkice od sintetičke dlake nisu odoljele vladavini jednoroga koja ne prestaje (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju