Jedan od omiljenih blagdanskih ukrasa su neodoljive kućice koje u svaki blagdanski dom unose dozu šarma i topline.

Galerija Božićne kućice su divan dodatak domu Sinsay, 4,49 eura Ikea, 19,78 eura +3 Emmezeta, 3,59 eura

Bez obzira ukrasite li dom samo jednom kućicom ili napravite preslatko selo, bit će to detalj koji će vam mamiti osmijeh na lice.

Još posebnije su one kućice koje služe kao držač svijeće ili u sebi imaju ugrađenu LED rasvjetu.

Ikea, 19,78 eura Ikea, 19,78 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U večernjim satima naše domove pretvaraju u čarobno mjesto kojem se rado vraćamo na kraju svakog dana. Osim što su odličan dodatak božićnom uređenju, one vaš dom mogu krasiti i tijekom ostatka godine.

Za sve koji bi dom rado ukrasili svjelećim kućicama, zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili šest opcija koje će biti najdivni dodatak vašem blagdanskom domu. Neke kućice služe kao držači za svijeće dok neke imaju ugrađenu rasvjetu. Na vama je samo da odaberete najdražu  i najslađu vam opciju.

Adventski vijenac: 15 ideja za kopiranje za sve one koji ga žele sami napraviti Ideje za izradu adventskog vijenca - 12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 10 Ideje za izradu adventskog vijenca - 9 +12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 6

Adventski vijenac s umjetnom mahovinom napravit ćete za tren, a završni dojam je savršen Osnovni vijenac, mahovina, konac, štapići i držaći za svijeće Vijenac obložite mahovinom i povežite koncem Komad mahovine omotajte oko štapića +6 Rukama oblikujte malo drvce

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju