Do proljeća ćemo još malo pričekati, ali proljetna moda već nas na veliko mami. Ljubiteljice cipela sigurno već razgledavaju ponudu novih modela obuće u koju ćemo uskoro uskočiti. Veselimo se laganijoj i otvorenijoj obući, a jedne takve proljetne ljepotice pronašli smo u novoj kolekciji high street trgovine.

Galerija Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 5 Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 3 Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 4 +1 Bershka, 39,99 eura

Popularnost ružičaste boje, koja je vrhunac dosegla s filmom "Barbie", ne jenjava pa su tako u trendu i ružičaste cipele koje razigraju svaku modnu kombinaciju.

Jedne takve lijepe cipele s visokom potpeticom pronašli smo u trgovini Bershka. Na ovom svjetlucavom modelu ističe se potpetica od deset centimetara, otvorena peta te tri tanka remenčića oko gležnja s kopčicama u obliku srca.

Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 4 Štikle imaju tri tanka remenčića s kopčicama u obliku srca (Foto: Bershka)

Prednji dio cipele ukrašen je slovima od svjetlucavih kamenčića, a svi ti zgodni detalji čine ove štikle vrlo poželjnima. Vjerujemo da će ih mnoge ljubiteljice visokih potpetica poželjeti u svojoj garderobi i nositi ih uz traperice, haljine, na vjenčanje ili na običnu kavu s prijateljicama.

Izrađene su u tehnologiji airfit te imaju fleksibilnu tehničku tabanicu od lateks pjene, koja pruža veću udobnost pri nošenju i hodanju. Za ljubiteljice klasičnije elegancije tu je i verzija Bershkinih štikli u crnoj boji. Cijena im je 39,99 eura te dolaze u veličinama od 35 do 41.

Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 2 Štikle dolaze i u crnoj boji (Foto: Bershka)

Baš je divna! Ružičasta "tulipan" haljina iz Zare u kojoj želimo provesti proljeće Haljina balon kroja iz Zare Haljina balon kroja iz Zare Haljina balon kroja iz Zare +2 Haljina balon kroja iz Zare

Sve ih želimo: Pet modela obuće koji će se nositi ovo proljeće Slingback modeli cipela izgledaju sjajno u kombinaciji s traperom Balerinke su klasik koje se vraćamo iz sezone u sezonu Slingback cipele +2 Mary Jane cipele s blok potpeticom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju