Tajice su idealan komad odjeće prilikom vježbanja u teretani, trčanja, izvođenja joge ili neke druge fizičke aktivnosti. Izvrsno se kombiniraju i u ležernijim situacijama te u hladnijim mjesecima uz tunike i haljine.

Galerija

Zbog specifičnog kroja i materijala od kojeg su napravljene ocrtavaju svaki dio tijela, pa zato modni stručnjaci ne preporučuju nošenje tajica umjesto hlača. Ovo modno pravilo osobito se odnosi na modele u bijeloj, svjetlosivoj te bež boji.

Unatoč tome, slavne dame obožavaju kršiti ta pravila. Neke dame nose tajice zbog njihove udobnosti dok vode djecu u školu ili idu s prijateljicama na kavu, druge žele naglasiti rezultate redovne vježbe i zdravog života, dok pojedinci jednostavno ne mare ni za kakva pravila i nose što god požele.

Jedna je od takvih slavnih žena i Kim Kardashian, koja se ne libi istaknuti svoje tijelo bez obzira na to nosi li kratke bicklističke hlačice od likre za obavljanje svakodnevnih sitnica ili metalizirane tajice u večernji izlazak.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama koje ne vjeruju da tajice (ni)su hlače.

Kim Kardashian voli nositi tajice različitih duljina te napravljene od raznih tkanina
Kim Kardashian voli nositi tajice različitih duljina te napravljene od raznih tkanina (Foto: Guliver / Coverimages / X17agency.com)