Obožavatelji su primijetili da Beyonce trudnoća itekako godi jer lijepa pjevačica totalno blista, ali zapazili su i da su njene usnice primjetno veće nego prije godinu dana. Je li ih je pjevačica povećala operacijom ili je razlog nešto drugo?

Otkako je Beyonce prošli mjesec objavila da čeka drugo dijete, gledajući fotografije slavne pjevačice jasno je da su njene usnice primjetno veće nego prije godinu i dvije dana.

'Veće usnice slavne Beyonce mogu biti i posljedica trudnoće, tvrde stručnjaci'

Obožavatelji su odmah pretpostavili da je 35-godišnja diva povećala usnice estetskom kirurgijom, međutim razlog novih, punijih usnica mogao bi biti i nešto drugo.

Naime, liječnici tvrde da je moguće da ženi usnice nateknu tijekom trudnoće, naročito pred kraj trudnoće, a nagađa se da je Beyonce u drugom tromjesečju.


Naticanje usnica tijekom trudnoće događa se zbog mogućih poremećaja u radu štitnjače i endokrinog sustava, kao i zbog zadržavanja tekućine. Promjene na licu općenito kod trudnica nisu neuobičajene baš kao i naticanje nogu i ruku
, objasnili su iz Centra za regenerativnu medicinu i estetsku kirurgiju Me-dent.

Ipak, obožavatelji pjevačice sumnjaju da je Beyonce stavila filere.

Wow, Beyonceine trudničke usnice. Mora smisliti kako da ih zadrži bez stavljanja filera, komentirala je Tiara na Twitteru. Pogledajte i video u kojem je itekako vidljivo da Beyonce ima veće usnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju