Postoje stotine razloga zašto volimo prstenje. Osim očite estetske privlačnosti, prstenje nosi brojna simbolična značenja pripisana tradicijom, običajima ili kulturama.

 No, prsten je jedan od onih komada nakita koji nam omogućuje da uz njega vežemo i individualne, emotivne priče, poput obiteljskog prstena koji se prenosi generacijama, zaručničkog ili vjenčanog prstena, onog koji nas podsjeća na neko daleko putovanje ili osobno postignuće.

Primjerice, žene u Americi za vrijeme prohibicije 1920-ih su uz svoje glamurozne odjevne kombinacije nosile velike komade nakita, a posebna pažnja se pridavala prstenu na desnoj ruci koji je bio uvijek u nekim upečatljivim bojama ili oblicima, te simbol njihove neovisnosti. I danas prstenje na desnoj ruci za mnoge žene predstavlja suptilan način samoizražavanja pa ga, vođene kreativnošću i osobnim stilom, mogu raspoređivati i nositi u raznim oblicima ili bojama bez strogih pravila.

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenom kombinacijom prstenja za svoju desnu ruku, predlažemo da inspiraciju potražite u najljepšim kolekcijama nakita FREYWILLE. Za sve one koji vole umjetnost, ove savršene kreacije od emajla, ručno su oslikane motivima nadahnutim najljepših umjetničkih djela Gauguina, Van Gogha, Klimta, Hundertwassera, Muche i Moneta. Zaljubljenici u putovanja i različite kulture mogli bi pronaći svojeg favorita u FREYWILLE prstenju iz kolekcija Passionate Russia, Vibrant Sicily ili Pharaoh. FREYWILLE prstenje privlači pažnju jedinstvenim, profinjenim dizajnom i nevjerojatnim kombinacijama sjajnih boja, te se savršeno uklapa u sve odjevne kombinacije. Kreiranje jedne kolekcije podrazumijeva i do dvije godine detaljnog istraživačkog rada, izradu brojnih skica pri čemu bečki umjetnici nadahnuće traže u remek-djelima majstora slikarstva, ali istovremeno u njih nastoje utkati djelić osobnosti svih predivnih, snažnih i emancipiranih žena.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE. Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb .

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju