Nema sumnje da su tajice jedan od najpopularnijih ženskih odjevnih komada. Toliko su lagane, udobne i svestrane da su postale nezamjenjive u našim ormarima.

Posljednjih godina mnogo se pričalo o tome kako bismo zapravo trebali nositi tajice. Točnije, kako bismo ih trebali kombinirati s drugim odjevnim komadima i jesu li one primjerena zamjena hlačama.

Žene su i dalje podijeljene u dva tima po tom pitanju pa tako jedne ne vide ništa loše u tome da se tajice nose samostalno umjesto hlača, a druge smatraju da ih se samostalno može nositi samo tijekom sportskih aktivnosti.

Drugom timu pripadali su i modni znalci koji su smatrali kako su tajice ipak srodne najlonkama, a ne klasičnim hlačama pa bismo ih zato ipak trebali nositi ispod haljina ili suknji.

Slavne dame odavno su rekle svoje na ovu temu i tajice nose upravo kao zamjenu za hlače. Obožava ih i glumica Jennifer Garner koja gotovo da ih ni ne skida sa sebe u dnevnim prigodama.

Ona je već duže vrijeme vjerna jednom praktičnom modelu. U pitanju su tajice brenda Spanx pod nazivom "Booty Boost". Kao što se da isčitati iz njihova naziva, one "boostaju" stražnjicu.

Točnije, podižu je zahvaljujući posebnom spoju čvrstog materijala i strateški smještenih šavova. Osim ovog efekta, imaju još jedan ženama vrlo bitan. Naime, služe i kao steznik te stanjuju trbuh zahvaljujući kroju i visokom struku.

Jennifer u njima dolazi u trgovinu, trči, razvozi djecu u školu. Dakle, pogodne su za apsolutno sve oblike aktivnost.

Osim nje, obožavaju ih Reese Witherspoon, Busy Philips, Chrishell Stause te mnoge druge poznate dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju