Izabel Kovačić uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama. Bivša hrvatska manekenka i vlasnica modnog brenda Lunilou prednost uvijek daje ženstvenim i elegantnim izdanjima.

Galerija Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 2 Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 3 Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 4 +0 Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 1

Tako je bilo i na 20. rođendanu agencije za nekretnine Euroville koja je sinoć održana u zagrebačkom klubu Mint.

Izabel Kovačić za ovu je priliku odbrala dugu večernju haljinu u ledenoplavoj boji koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute te nas podsjetila na zlatno doba holivudskog glamura.

Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 3 Izabel Kovačić u svijetloplavoj večernjoj haljini plijenila je pažnju (Foto: PR)

Porub ove korzet-haljine bez naramenica dopirala joj je do poda, a ispod njega provirivale su sandale četvrtastog oblika i otvorenih prstiju.

Izabel Kovačić: 10 fantastičnih izdanja jedne od najpopularnijih supruga hrvatskih nogometaša Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.

Vjenčanica koja se pamti: O raskošnoj haljini Izabel Kovačić danima se raspravljalo Ludovica Valli u haljini Antonija Rive na Filmskom festivalu u Veneciji Gemma Giussani u haljini Antonija Rive Federica Panicucci u haljini Antonija Rive na filmskom festivalu u Veneciji +15 Federica Panicucci u haljini Antonija Rive na filmskom festivalu u Veneciji

Hrvatska dizajnerica raspustila je svoje raskošne uvojke, a izdanje dopunila s bijelom torbicom te s nekoliko decentnih komada nakita.

Izabel Kovačić na eventu agencije Euroville - 4 Haljinu je kombinirala uz ručni sat i nekoliko decentnih komada nakita (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju