Došlo nam je proljeće i temperature su malo narasle pa već razmišljamo o druženju u prirodi. Jedan od vizualno najljepših detalja u uređenju eksterijera, zasigurno su viseće ljuljačke koje uljepšavaju svaki vrt, dvorište ili vikendicu.

Galerija Pletena ljuljačka Pletena ljuljačka Pletena ljuljačka +1 edinos.pl, 261 EUR

U zadnje vrijeme ljuljačke su se iz eksterijera preselile u interijer i našoj kući ili stanu dale neku novu dinamiku.

Trendovi u uređenju interijera neprestano se mijenjaju, a nova godina sa sobom je donijela i neke promjene. Jedan od njih odnosi se na korištenje ljuljački u unutarnjem prostoru.

Na ljuljačkama smo, kroz zadnjih nekoliko godina, mogli uživati u kafićima, barovima i na plažama, a upravo su na njima nastajale i najbolje fotografije za društvene mreže. Međutim, sve više dizajnera interijera ovaj efektni komad namještaja postavlja i naš osobni prostor i tako ga čini modernim, toplim i zaigranim.

Pletena ljuljačka edinos.pl, 261 EUR (Foto: edinos.pl)

Internetske trgovine već su prepune takvih primjera, a jedan baš poseban krije se na poljskom web shopu.

Pletena ljuljačka sastavljana je od krupnih čvorova i na prvi pogled izgleda zaista predivno. Dolazi u pet trendi boja – svijetlo i tamno sivoj, tamno zelenoj, senf žutoj i smeđoj, a može podnijeti čak sto kilograma.

Iako je namijenjena za dječju sobu, ova ljuljačka će se odlično uklopiti u svaki prostor. Mališani će zasigurno uživati, a oduševit će i sve one koji prate najnovije trendove u uređenju interijera.

Pletena ljuljačka široka je 61 centimetar, a dugačka 125 centimetara. Mrlje možete oprati ručno, bilo kojim sredstvom, a zadovoljni korisnici kažu da je točno na pola puta između super cijene i kvalitete.

Ako vam se svidjela pletena ljuljačka, možete je naručiti s poljske stranice edinos, a za jedan primjerak treba izdvojiti 261 EUR.

Pletena ljuljačka edinos.pl, 261 EUR (Foto: edinos.pl)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju