Amerikanka Ronda Rousey u ovom trenutku najpoznatije je žensko lice iz svijeta borilačkih sportova. UFC (Ultimate Fighting Championship) prvakinja i bivša judašica pojavila se na naslovnici australskog Men's Fitness magazina i izazvala pravu pomutnju

Američka sportašica Ronda Rousey niže uspjeh za uspjehom, a sada je ušla u povijest kao prva žena koja se pojavila na naslovnici jednog australskog muškog fitness magazina. Njezino lice krasi novi broj Men's Fitness magazina uz provokativno pitanje postavljeno čitateljima: 'Mislite da ste jaki?'.

 

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

Magazin je do sada na naslovnicu stavljao isključivo muškarce pa je ova odluka razljutila mnoge frajere koji su pohitali na društvene mreže kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, a većina njih smatra kako joj nije mjesto u muškom magazinu.

'Nema ništa čudno u tome da je ona/on na naslovnici s obzirom na to da je sastavljena od 99 posto testosterona i 1 posto estrogena', 'ionako izgleda kao muškarac' samo su neki u nizu pogrdnih komentara na Rondin račun.

S druge strane, žene su ovu odluku dočekale isključivo s odobravanjem i smatraju kako se ovime samo odaje priznanje sjajnoj sportašici. Ovo je pravo rušenje granica koje su muškarci nametnuli i odlična poruka svim mladim djevojkama kojima je Ronda uzor, poručila je jedna od njih.

Ronda je nekada bila profesionalna judašica i 2008. godine osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama. Nakon prelaska u Ultimate Fight počela je nizati uspjehe i do sada nikada nije poražena u svojoj kategoriji.

Zahvaljujući atraktivnom izgledu zamijetili su je i holivudski producenti pa je do sada glumila u nekoliko uspješnih blockbustera. Kritikama na svoj račun uopće se ne zamara, potpuno ih ignorira i nezaustavljivo grabi prema naprijed.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju