Zagrebački centar svakog je vikenda ogroman izvor nadahnuća za modne igre. S dolaskom hladnijeg vremena vizurom grada prevladavaju kombinacije sastavljene od toplih kaputa i jakna, mekanih pletiva, atraktivnih čizmica i gležnjača.

Galerija

Osobito se ističu dame u odvažnim koloritnim izdanjima koji prkose jesenskom sivilu poput ove tamnokose dame sa Cvjetnog trga. Pažnju fotografa privukla je jednostavnim, ali elegantnim izdanjem sastavljenim od strukiranog kaputića u oker boji s metalnim kopčanjem ispod kojeg je nosila žutu vestu.

Kombinaciju je razigrala tamnoplavim trapericama ukrašenima biserima. Točnije, odabrala je model Esmara iz Lidla s visokim postotkom pamuka koji se prodaje po cijeni od oko 100 kuna dokazavši da za efektne odjevne komade ne treba izdvojiti (pre)velike iznose.

Traperice Esmara iz Lidla
Traperice Esmara iz Lidla (Foto: Lidl)

Uz traperice savršeno su se uklopile tamnoplave gležnjače na visoku potpeticu koje su vizualno produžile cijelu figuru. Tamnokosa ljepotica iz centra Zagreba začinila je ovo nosivo street style izdanje crnom torbicom te s nešto decentnog nakita.

Tamnokosa dama iz centra Zagreba u trapericama iz Lidla - 8
Tamnokosa dama iz centra Zagreba u trapericama iz Lidla - 8 (Foto: Slaven Janđel)