Malena Lia svog tatu Roba vrti oko malog prsta. On je svojoj 6-godišnjoj mezimici odlučio ispuniti veliku želju. Naime, Lia je velika ljubiteljica bajki i prirode pa je u svojoj sobi poželjela imati drvo na kojem će čitati knjige. Njezina želja je tatina zapovijed pa se Rob upustio u veliki pothvat


Iako je 2016. godina tek počela, ovom muškarcu bez problema već sad možemo dodijeliti titulu tate godine. Kada je njegova kćerkica Lia poželjela vilenjačko drvo u svojoj sobi, Rob joj je odlučio ispuniti želju.

Ja sam profesionalni dizajner video igrica i za život zarađujem stvarajući virtualne svjetove. Iako sam znao da mogu stvoriti estetsku ideju nisam bio spreman za fizičku zahtjevnost ovog projekta. Za sobu me inspirirao Disney, napisao je Rob na Imguru gdje je objavio fotografije kompletnog postupka.

Sve je izradio sam i za čitav projekt trebalo mu je 18 mjeseci. Dječju sobu je naposljetku transformirao u pravo malo bajkovito carstvo kojem ne bi odoljelo ni jedno dijete. Mislim da je na kraju sve ispalo jako dobro i Lia je presretna u svojoj novoj sobi, kazao je Rob.

Kao netko tko izrađuje scene za Disney mogu samo reći kako je ovo fantastično izgrađeno. Impresioniran sam dizajnom, armaturom i izvedbom
, napisao je jedan oduševljeni komentator. U nastavku pogledajte album s fotografijama sobe prije i poslije transformacije koji je do sada pregledalo skoro milijun ljudi.


I built a tree in my daughter's bedroom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju