Srpski tenisač Novak Đoković pobjednik je ovogodišnjeg Wimbledona. Novak je u finalu pobijedio Kevina Andersona i tako po četvrti put osvojio ovaj prestižni teniski turnir.

Galerija Jelena i Stefan Đoković nakon finala Wimbledona Stefan s mamom Jelenom Stefan je dozivao tatu s tribina +0 Stefan Đoković Ponosno je na centralnom terenu All England Cluba preuzeo pobjednički pehar, a u trenutku kada je trebao odgovoriti na pitanje kako se osjeća sada kada ga ponovo drži u svojim rukama, s tribina se oglasio njegov sinčić.
Stefan je dozivao tatu s tribina Stefan je dozivao tatu s tribina (Foto: Profimedia)
Tata! Tata!, viknuo je troogodišnji Stefan, kojeg je obitelj izvela među publiku tek nakon završetka igre jer prema pravilima Wimbledona djeca mlađa od pet godina ne mogu gledati mečeve.

Osjećaj je nevjerojatan zato što prvi put u životu imam nekoga tko me iz sveg glasa zove tata. To je onaj mali dječak ondje. Volim te, sine, najviše. Nadali smo se da će biti tu ako se ovo dogodi, ako opet primim trofej, kako bi mogao svjedočiti svemu. Ne mogu biti sretniji, kazao je Novak sa suzama u očima.
Stefan s mamom Jelenom Stefan s mamom Jelenom (Foto: Profimedia)
Nakon primanja trofeja tenisač se susreo s predstavnicima medija, a tamo ga je dočekao Stefan, koji mu se bacio u zagrljaj i raznježio sve prisutne.

 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju