Na Chanelovoj reviji Metiers d'Art Collection u New Yorku okupilo se uistinu šaroliko društvo. U grupi poznatih osoba iz svijeta glazbe i filma svojim odvažnim kombinacijama istaknule su se i lijepe kćeri poznatih očeva, koje polako odrastaju i pronalaze svoje mjesto pred reflektorima fotoaparata


Zahvaljujući glavnoj ženskoj ulozi u 'Pedeset nijansi sive' Dakota Johnson polako dostiže zvjezdani status svojih slavnih roditelja – Melanie Griffith i Dona Johnsona. U žiži interesa već je nekoliko godina i lijepa glumica Lily Collins, za koju tek rijetki znaju kako je kći glazbenika Philla Collinsa.

Na nedavno održanom predstavljanju Chanelove umjetničke kolekcije u New Yorku javnost je imala prilike vidjeti i 16 godina staru Lily-Ross Depp, kćer Johnnyja Deppa i Vanese Paradise, koja se rijetko kad pojavljuje na ovakvim događanjima, kao i Dylan Penn, glumicu u usponu te kćer dvostrukog osvajača nagrade Oscar – Seana Penna.

Iako lijepe dame uglavnom nose mamine gene, na njihovom licima da se naslutiti i tračak očinskog utjecaja. To najbolje pokazuju i ovih 5 kćeri slavnih očeva, čiju sličnost možete provjeriti u našoj fotogaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju