Prolazak Hrvatske u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva slavile su i obitelji naših nogometaša. Utakmicu s Belgijom s tribina je pratila i obitelj kapetana Luke Modrića, a nakon završetka utakmice, Lukina djeca pohitala su tati u zagrljaj.

Galerija Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 11 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 6 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 9 +9 Luka Modrić s djecom nakon utakmice protiv Belgije

I najmlađi su bili vrlo uzbuđeni zbog utakmice Hrvatske i Belgije kojom se odlučivalo o prolasku u osminu finala i ulazak među 16 najboljih nogometnih reprezentacija svijeta.

Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 6 Luka Modrić s djecom nakon utakmice protiv Belgije (Foto: AFP)

Na tribinama stadiona u Dohi za tatu i njegove suigrače glasno su navijala i djeca Luke Modrića, Ivano, Ema i Sofia. Bili su u pratnji mame Vanje Modrić, a ondje je bila i Lukina sestra Jasmina te njegovi roditelji.

Kolinda Grabar-Kitarović: Dres u kombinaciji s hlačama koje su postale nezaobilazan prizor na gradskim ulicama Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru +3 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

Roditelji i sestra Luke Modrića kao najveća podrška s tribina na utakmici protiv Kanade Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 5 Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 1 +1 Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 2

Nakon zavšetka utakmice i velikog uspjeha Hrvatske, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić jedva je dočekao zagrliti svoje najmilije, a taj trenutak zabilježili su i fotografi. Sreći nije bilo kraja, a Ivano, Ema i Sofia sigurno su bili ponosni na tatu i uživali u toj slavljeničkoj atmosferi.

Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 12 Vanja Modrić na utakmici protiv Belgije (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 10 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju