Na veliko zadovoljstvo istinskih ljubiteljica makeupa, Teint Idole Ultra Wear predstavlja novu 'poslasticu': puder u stiku Teint Idole Ultra Wear Stick za brzu promjenu looka ili neprimjetno popravljanje šminke. Podsjetimo: paleta pudera Teint Idole Ultra Wear nudi raspon od 18 nijansi koje savršeno odgovaraju svim postojećim tonovima kože te ističu njihovu prirodnu ljepotu.

TRANSFORMIRAJUĆA MOĆ MAKEUPA

Uz novi, svestrani puder u stiku Teint Idole Ultra Wear Stick, linija proizvoda Teint Idole Ultra Wear sada nudi još više mogućnosti za kreiranje upečatljivih beauty lookova koji su savršeno prilagođeni upravo vašim potrebama.

Puder u stiku nove generacije Teint Idole Ultra Wear Stick ujednačava ten te vam omogućuje brzinsko popravljanje šminke bez obzira na svakodnevan užurbani ritam.

Ova je iznimna formula dostupna u 10 nijansi, a osigurava maksimalno prekrivanje uz nevjerojatan osjećaj lakoće. Jednostavno se koristi i omogućuje odličnu kontrolu prilikom nanošenja, za baršunasti, prirodno mat finiš. Dolazi u vrlo praktičnom pakiranju, tako da ga uvijek možete nositi sa sobom.

Teint Idole Ultra Wear Stick savršeno je rješenje za konturiranje u svim situacijama, bez obzira na to nalazite li se kod kuće ispred ogledala ili obavljate nešto po gradu

Otkrit ćemo vam još jednog asa u rukavu: ovaj svestrani stik možete koristiti kao podlogu, za popravljanje šminke, kreiranje beauty lookova ili oblikovanje crta lica tehnikama konturiranja ili osvjetljivanja, između ostalog.

TRIK ZA LJEPOTU – konturiranje uz pomoć pudera u stiku Teint Idole Ultra Wear Stick

Konturiranje. Ova je tehnika iscrtavanja crta lica postala jedan od vodećih trendova. Temelji se na konceptu nanošenja svjetlije nijanse duž nosa, na luk na gornjoj usni te na vrhove jagodica za osvjetljivanje lica, a tamnije nijanse preko gornjeg dijela čela, jagodica i vilice za naglašavanje i uljepšavanje crta lica.

Teint Idole Ultra Wear Stick savršeno je rješenje za konturiranje u svim situacijama, bez obzira na to nalazite li se kod kuće ispred ogledala ili obavljate nešto po gradu. Stik omogućuje nanošenje točne količine proizvoda koji se lagano stapa s kožom, za zajamčeno besprijekoran ten.

Savjet: nanosite li tamnije nijanse, odlučite se za onu koja je dva do tri tona tamnija od vašeg tena - za odvažniji rezultat.

TEINT IDOLE ULTRA WEAR, REZULTAT JEDINSTVENOG PROJEKTA

Devedeset i devet posto žena koje su ga isprobale izjavilo je da su zahvaljujući tekućem puderu Teint Idole Ultra Wear pronašle nijansu koja točno odgovara njihovoj boji kože - i to ne slučajno.

L’Oréalov laboratorij Women of Color još od 2007. unaprjeđuje formule makeupa za sve žene, neovisno o boji kože. Stručnjaci su tijekom projekta vršili mjerenja na 20.000 ispitanica iz 57 zemalja.

Formulama pudera dodan je novi pigment, ultramarin plava. U kombinaciji s crvenom, ova boja omogućuje kreiranje čitavog spektra bogatih, intenzivnih i vibrantno sjajnih tamnih nijansi

Njihovi napori postaju još značajniji ako se prisjetimo da se, prema riječima voditeljice laboratorija Balande Atis, „svaki dan rađaju djeca novih boja kože“. Istraživanja su dovela do otkrića nove nijanse, ljubičaste, koja omogućuje kreiranje iznimno precizne formulacije i za najtamnije tonove kože.

Zapravo, to je nijansa koja točno odražava specifične odlike tamne kože i određuje dubinu nijanse, koja nije crna (u formulama pudera obično se koriste 3 pigmenta - crveni, žuti i crni).

Ovo je otkriće ogroman korak naprijed, jer dosad proizvodi za tamnu kožu nisu odražavali njezinu prirodnu boju, već su joj davali 'ispran izgled' s primjesom sivkaste ili narančaste – tako daleko od istine.

Formulama pudera dodan je novi pigment, ultramarin plava. U kombinaciji s crvenom, ova boja omogućuje kreiranje čitavog spektra bogatih, intenzivnih i vibrantno sjajnih tamnih nijansi, za besprijekoran makeup i optimalnu pokrivenost te savršeno prirodan finiš. Zahvaljujući ovom pigmentu, žene tamnije boje kože napokon mogu odabrati odgovarajuću nijansu koja ističe i odražava prirodnu ljepotu njihove kože.

Informativna cijena Teibt Idole Ultra Wear stick pudera je 337 hrk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju